STEAKY

STEAKY II -novinka

STEAK je plátek masa, ukrojený přes vlákna, vždy silnější, o výšce podle jednotlivých druhů mas, upravený na pánvi či grilu. Důležitá je vynikající kvalita a odleželost masa.

 

 

objednejte 2 kurzy a ušetříte 10%

STUPEŇ PROPEČENÍ HOVĚZÍCH STEAKŮ:

  • Blue rare: opečený na povrchu, uvnitř kompletně rudý
  • Rare: opečený na povrchu, uvnitř 74 % rudý
  • Medium rare: opečený, ale uvnitř z 50 % červený
  • Medium: propečený tak, že je uvnitř z 25 % růžový
  • Medium well: uvnitř lehce růžová barva
  • Well done: propečený, uvnitř kompletně hnědý

Šéfkuchař

lukáš bulíčekLukáš Bulíček

Vyučil se v oboru kuchař na COP Společného stravování v Ostravě- Vítkovicích.  Pracoval  v restauracích a hotelích po celé  republice , kde sbíral zkušenosti a inspiraci.  Aktivně spolupracuje s předními českými šéfkuchaři (Václav Šmerda, Vladimír Šmejkal aj.) a  účastí se kuchařských soutěží (člen vítězného teamu Gastro Pardubice  2013/2014). V rámci sebevzdělávání se účastní  školení pod vedením současných špiček české gastronomie.

 

 

Co budeme vařit a ochutnávat

  1. Steak v sendviči s rajčatovým relishem
  2. Filírovaný Rump steak se salzou z pomeranče a avokáda
  3. Opečené hovězí carpaccio s fenyklem, smetanou a černými olivami
  4. Desert - Churros v pikantní čokoládě s oříškovou zmrzlinou

O kurzu

Jak dlouho kurz trvá?

Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 21.hodiny.

Kde: V našem moderním Gastro Studiu Amkor, ul. Frýdecká 203, Třinec, vstup z ulice Zelená. Auto zaparkujete v našem areálu. Autobusem- zastávka Obecní domy.

Minimální počet účastníků: 8 osob

Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik:  1 890 Kč

Co je v ceně kurzu?  

  • Veškeré suroviny, ze kterých budeme vařit
  • Nápoje pro vaší pohodu (uvítací drink, káva Nespresso, voda, čaj, vybraná vína )
  • Kuchařská zástěra
  • Receptury pokrmů, které se budou na daném kurzu připravovat
  • Průběžný úklid studia a mytí nádobí ( účastník neuklízí)
  • Termoobal na pokrmy, které si pak můžete odnést sebou
  • Závěrečný certifikát o absolvování kurzu

Co si vzít sebou?

  • Dobrou náladu, chuť vařit a ochutnávat
Doporučte kurz kamarádovi
: :