česká úvod

Česká kuchyně, kachní jatýrka

Kurz je vhodný pro začátečníky i pro pokročilé.

Objevte  kachní jatýrka. Ukážeme Vám, jak s nimi pracovat
Naučte se uvařit rajskou omáčku, k tomu křehké a šťavnaté maso a také karlovarský knedlík.
I typická česká jídla mohou být připravena zdravě a z kvalitních surovin.
Po tomto kurzu budete umět uvařit jako naše babičky!

objednejte 2 kurzy a ušetříte 10%

Co budeme vařit a ochutnávat

  • Kachní jatýrka na černém pivu s hruškami a domácími bagetkami
  • Hovězí loupaná plec s rajskou omáčkou zahuštěnou perníkem
  • Karlovarský knedlík
  • Limetkový tvarožník s malinovou omáčkou

a další tipy a triky profesionálů

jatýrka2karlovarskýtvarožník,borůvka

Šéfkuchař

lukáš bulíčekLukáš Bulíček

Vyučil se v oboru kuchař na COP Společného stravování v Ostravě- Vítkovicích.  Pracoval  v restauracích a hotelích po celé  republice , kde sbíral zkušenosti a inspiraci.  Aktivně spolupracuje s předními českými šéfkuchaři (Václav Šmerda, Vladimír Šmejkal aj.) a  účastí se kuchařských soutěží (člen vítězného teamu Gastro Pardubice  2013/2014). V rámci sebevzdělávání se účastní  školení pod vedením současných špiček české gastronomie.

O kurzu

Jak dlouho kurz trvá?

Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 21.hodiny.

Kde: V našem moderním Gastro Studiu Amkor, ul. Frýdecká 203, Třinec, vstup z ulice Zelená. Auto zaparkujete v našem areálu. Autobusem- zastávka Obecní domy.

Minimální počet účastníků: 6 osob

Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 1 890 Kč

Co je v ceně kurzu?  

  • Veškeré suroviny, ze kterých budeme vařit
  • Nápoje pro vaší pohodu (welcome drink, voda, káva, čaj, vybraná vína )
  • Kuchařská zástěra 
  • Receptury pokrmů, které se budou na daném kurzu připravovat
  • Průběžný úklid studia a mytí nádobí ( účastník neuklízí)
  • Termoobal na pokrmy, které si pak můžete odnést sebou
  • Závěrečný certifikát o absolvování kurzu

Co si vzít sebou?

  • Dobrou náladu, chuť vařit a ochutnávat
Doporučte kurz kamarádovi
: :